Nya hemsidan!


Nu har jag äntligen bytt hemsida! Eller åtminstone utseende...

Det var inte så att jag egentligen var missnöjd med den gamla, men jag bytte från PC till Mac för drygt ett år sedan, och jag har inte kunnat administrera den gamla hemsidan från Macen, då det (numera föråldrade) programmet jag designade och skötte hemsidan med inte finns för Mac. Programmet använder dessutom en teknik, som inte funkar klockrent på mitt webbhotell, så det hade ändå varit dags att byta.

Gamla hemsidan


Jag är inte intresserad av att lära mig koda själv, så därför behöver jag ett lättskött program med möjligheter att göra det jag vill. Det finns många flashiga fotografhemsidor att inspireras av, men jag vill ha en enkel design, och jag vill kunna sköta systemet själv. Bilderna skall få ett ökat fokus jämfört med tidigare!

Efter mycket luskande på nätet valde jag att använda Rapidweaver, men sedan var jag ju tvungen att välja och ändra ett något tema, så att det blev som jag ville ha det. Fördelen med Rapidweaver är att jag nu kan ändra design utan att behöva ändra innehållet.

Nåja, nu är sidan ute, och arbetet med att fylla på med innehåll kan börja... Det som ligger närmast är att prislistan för 2010 skall läggas ut! Sedan kommer en hel del nyheter, som jag fyller på med efterhand jag hinner. Det är ju faktiskt fotografering jag håller på med, inte webbdesign...

En annan nyhet är ju den här bloggen! Här har jag tänkt att blogga om mitt fotograferande och bilder i allmänhet, men i början blir det nog lite nyhetsrapportering om hur hemsidan utvecklas. Vi får se vad det blir av bloggen!

Välkomna till min nya hemsida! Klicka gärna runt och ge mig synpunkter på både design och innehåll!
blog comments powered by Disqus

Som de flesta andra webbplatser använder den här också cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse.