Stacks Image 764

BRÖLLOPSFOTOGRAFERING

What I like about a photograph is that they capture a moment that´s gone forever, impossible to reproduce
Karl Lagerfeld

Bröllopsfotograf i Småland

Okej. Vi tar det direkt - jag älskar att fotografera bröllop!

Kärleken i era ögon, närheten och värmen, glada och lyckliga människor i vackra miljöer. Mycket känslor i luften. Att försöka känna in stämningen.

Utmaningen att, på nya spännande platser och under alla tänkbara förhållanden, skapa vackra bilder som ni inte vill leva utan. Att med kamerans och ljusets hjälp berätta om er, er kärlek och er bröllopsdag. När allt stämmer och resultatet blir fantastiska bilder.

Att få vara en del av er stora dag och fånga er glädje och kärlek. Att sedan skapa ett vackert album eller en bok som ni tar fram om och om igen.

Det är allt det som gör att jag älskar att fotografera bröllop.

Jag vill ge varje brudpar något unikt, och försöker, tillsammans med er, hitta det där som gör era bröllopsbilder till just ERA bröllopsbilder. Personligt bemötande, bra planering och förmåga att se och fånga tillfället, är det som möjliggör det. Det tar tid, och därför bokar jag inte mängder av bröllop varje år - jag vill kunna ge allt för de brudpar som väljer mig.

Ni hittar mig i den lilla vackra trästaden Eksjö på det småländska höglandet, men jag fotograferar gärna på andra platser i Sverige, eller utomlands, om ni planerar att gifta er där.

Kolla på fler bilder


Vill du se aktuella exempel på mina bröllopsbilder, kolla på min blogg och på Instagram.

Kontakta mig om bröllopsfotografering


Vill du fråga om något? Veta om jag är ledig? Göra en bokningsförfrågan? Klicka här.

Jag är stolt medlem av

Sveriges bästa bröllopsfotografer