Hantering av personuppgifter


Personuppgiftspolicy

Personuppgifter

Johan Lindqvist Fotografi AB vill att du känner dig trygg när du använder våra webbplatser, https://johanlindqvist.com, https://clients.johanlindqvist.com, https://gallery.johanlindqvist.com, https://johanlindqvist.pic-time.com och förekommande undersidor (nedan kallade ”webbsidan”). Vi tycker det är viktigt att hantera dina personuppgifter med god hand och respekt.

Alla personuppgifter som t.ex. namn, adress, e-postadress och personnummer som du lämnar till oss eller som vi får del av när du anmäler dig för köp, nyhetsbrev eller annan kommunikation stannar i vårt företag. Johan Lindqvist Fotografi AB är personuppgiftsansvarigt enligt Dataförordningen (GDPR). Vi kommer inte att lämna ut dina personuppgifter utanför vår verksamhet.

Uppgifter om dina bank-, betal- eller kreditkort sparas inte av Johan Lindqvist Fotografi AB. Vi sparar endast det referensnummer som nyttjas i dialogen med Stripe och PayPal, som tillhandahåller våra betalningslösningar. Stripe och PayPal är certifierade enligt PCI-DSS. Alla kommunikation i samband med betalning är krypterad enligt industristandarden SSL (Secure Socket Layer) för säker överföring över Internet.

Insamling av personuppgifter

När du använder kontaktformulär eller beställer från webbsidan godkänner du samtidigt att vi lagrar och använder din information på sådant sätt så vi kan fullgöra åtaganden mot dig och tillhandahålla den service du förväntar dig. Det kan handla om att leverera de varor du beställt, utföra kreditkontroll, skicka information om Johan Lindqvist Fotografi AB samt erbjudanden för marknadsföringsändamål. Om några problem uppstår när vi skall leverera varor till dig kommer vi att använda uppgifterna för att komma i kontakt med dig.

Vi dokumenterar all kommunikation som vi har med dig via telefon eller e-post, detta för att tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss.

Information om lagrade personuppgifter

Du har rätt att kontakta oss för att ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta kan du begära att uppgifterna skall rättas eller tas bort. Kontakta oss på info@johanlindqvist.com.

Denna personuppgiftspolicy uppdaterades senast 2024-04-01.