Stacks Image p52_n7
BRÖLLOPSFOTOGRAF
BRÖLLOPSFOTOGRAF
It is an illusion that photos are made with the camera… they are made with the eye, heart and head
Henri Cartier-Bresson

Bröllopsfotograf Johan Lindqvist

Lycklig brud - bröllopsfotografi av Johan Lindqvist
Citatet ovan beskriver hur jag ser på mitt bildskapande - det är till era ögon, hjärtan och tankar jag vill nå fram med mina bilder - och det genom mina ögon, mitt hjärta och mitt huvud som bilderna skapas.

Vackra bröllopsbilder kommer inte till av sig själv. De föds naturligtvis först och främst av er kärlek, men också av att vi tillsammans planerar fotograferingen, där vi blandar era önskemål, idéer och förväntningar med min känsla och kreativitet samt mångåriga erfarenhet av bröllopsfotografering. Vi gör det på vackra platser som betyder något för er. Inget konstlat - bara äkta känslor.

Ni får i mig en lugn och stabil fotograf, som gör sitt yttersta under er bröllopsdag. En ni kan lita på. Jag lägger ner mycket kärlek i efterarbetet och levererar era bilder på ett sätt som bevarar dem för framtiden. Allt för att ni ska få de bästa minnena av er dag - och för att de ska kunna vara med er resten av era liv.

Om ni tycker om mitt sätt att se på verkligheten, om ni får en varm känsla i hjärtat av mina bilder, och om ni gillar mitt sätt att arbeta - ja, då hoppas jag att ni hör av er, så att vi kan skapa magiska bilder och eviga minnen tillsammans!

Det är nämligen det jag brinner för!

❤️Johan
Stacks Image p148_n4
Stacks Image p146_n4
Stacks Image p147_n4