fotograf bröllopsfotograf företagsfotograf eksjö småland sverige photographer sweden
BRÖLLOPSFOTOGRAF
BRÖLLOPSFOTOGRAF
It is an illusion that photos are made with the camera… they are made with the eye, heart and head
Henri Cartier-Bresson

Bröllopsfotograf i Småland - och resten av Sverige

Lycklig brud - bröllopsfotografi av Johan Lindqvist
Citatet ovan beskriver hur jag ser på mitt bildskapande - det är till era ögon, hjärtan och tankar jag vill nå fram med mina bilder - och det genom mina ögon, mitt hjärta och mitt huvud som bilderna skapas.

Vackra bröllopsbilder skapas naturligtvis först och främst av er kärlek, men också av blandningen av era önskemål, idéer och förväntningar och min känsla och kreativitet samt mångåriga erfarenhet av bröllopsfotografering. Vi gör det på vackra platser som betyder något för er. Inget konstlat - bara äkta känslor.

Ni får i mig en erfaren och trygg bröllopsfotograf, som hjälper er få oförglömliga minnen från er bröllopsdag. En som ni kan lita på och som kan hjälpa er till personliga och vackra bilder.

Jag lägger ner mycket engagemang och kärlek före, under och efter ert bröllop. Jag levererar bilderna på sätt som bevarar dem för framtiden. Allt för att ni ska få de bästa minnena av er dag - och för att de ska hålla livet ut.

Om ni tycker om mitt sätt att se på verkligheten, om ni får en varm känsla i hjärtat av mina bilder, och om ni gillar mitt sätt att arbeta - ja, då hoppas jag att ni hör av er, så att vi kan skapa magiska bilder och eviga minnen tillsammans!

Det är nämligen det jag brinner för!

❤️Johan
Fotograf Johan Lindqvists logga
Fotograf Johan Lindqvists logga
Fotograf Johan Lindqvists logga

Mina senaste bröllopsbilder på Instagram:

VISA FLER
Fotograf Johan Lindqvists logga