Bröllopsfotograf i Småland - Johan Lindqvist
Bröllopsfotograf Jönköpings län - Kalmar län - Kronobergs län
Bröllopsfotograf Småland - skogen - naturen - landskap
Bröllopsfotografering Golden Hour i Småland
Bröllopsfotograf i Småland - Johan Lindqvist
BRÖLLOPSFOTOGRAF
BRÖLLOPSFOTOGRAF

Bröllopsfotograf i Småland

- fotograferar bröllop i hela Sverige

- eller varsomhelst annars i världen, där ni vill fira er kärlek
It is an illusion that photos are made with the camera… they are made with the eye, heart and head
Henri Cartier-Bresson
Bröllopsfotograf i Småland - Eksjö - Nässjö - Vetlanda - Sävsjö - Vimmerby
Citatet ovan beskriver hur jag ser på mitt bildskapande - det är till era ögon, hjärtan och tankar jag vill nå fram med mina bilder - och det genom mina ögon, mitt hjärta och mitt huvud som bilderna skapas.

Vackra bröllopsbilder skapas naturligtvis först och främst av er kärlek, men också av blandningen av era önskemål, idéer och förväntningar och min känsla och kreativitet samt mångåriga erfarenhet av bröllopsfotografering. Vi gör det på vackra platser som betyder något för er. Inget konstlat - bara äkta känslor.

Ni får i mig en erfaren och trygg bröllopsfotograf, som hjälper er få oförglömliga minnen från er bröllopsdag. En som ni kan lita på och som kan hjälpa er till personliga och vackra bilder.

Jag lägger ner mycket engagemang och kärlek före, under och efter ert bröllop. Jag levererar bilderna på sätt som bevarar dem för framtiden. Allt för att ni ska få de bästa minnena av er dag - och för att de ska hålla livet ut.

Om ni tycker om mitt sätt att se på verkligheten, om ni får en varm känsla i hjärtat av mina bilder, och om ni gillar mitt sätt att arbeta - ja, då hoppas jag att ni hör av er, så att vi kan skapa magiska bilder och eviga minnen tillsammans!

Det är nämligen det jag brinner för!

❤️Johan

Bröllopsfotograf i Småland, som fotograferar bröllop över hela landet - och även utomlands.
Fotograf Johan Lindqvists logga
Fotograf Johan Lindqvists logga
Anlitade Johan som vår bröllopsfotograf och jag säger bara WOW! Så extremt duktig, uppfinningsrik (fotades i ett stenbrott av alla ställen och bilderna är magiska!), lyssnade på vad vi var ute efter för känsla i bilderna och fick oss att känna oss bekväma framför en kamera. Vi har nyligen fått alla bilder och det finns inga ord som beskriver allt. Vi är mer än nöjda och rekommenderar varmt Johan till alla blivande bröllopspar.
Elin & Joakim
Johan förgyllde verkligen vår bröllopsdag med sin närvaro. Bilderna är fantastiska och kontakten med Johan har varit frekvent och proffsig både innan och efter vår fotografering. Han har varit lyhörd för våra önskemål och lagt ner tid på att förstå vilka vi är och hur vi vill ha det. Han har ett brett register och känsla för att ta olika typer av bilder i samma miljö. Jag kan inte annat än att rekommendera honom till alla som vill ha de bästa bilderna från en av sitt livs bästa dagar.
Emelie & Daniel
Johan Lindqvist is a highly professional, friendly and helpful photographer. He has a very calm and relaxed attitude which helped us feeling comfortable and natural during our photo sessions. He encouraged us to be ourselves and managed to capture our feelings very well. We are not used to being photographed, but Johan made it easy and fun! The photos look very natural and his artistic and technical skills are amazing. We are thoroughly happy we managed to get him as our wedding photographer and highly recommend his services.
Elisabet & Matt

Mina senaste bröllopsbilder på Instagram: