Bröllopsfotograf i Småland - Johan Lindqvist
INVESTERING

Priser bröllopsfotografering

Photography is a way of feeling, of touching, of loving. What you have caught on film is captured forever. It remembers little things, long after you have forgotten everything.
Aaron Siskind
Min målbild är att ni, på era bröllopsdagar, ska sitta tätt tillsammans med något gott att dricka och tänka tillbaka på den där fantastiska dagen när ni gifte er.

Framför er har ni några tända ljus och en vacker bok, med era bästa bilder, som ni bläddrar i tillsammans. Ni återupplever känslorna ni kände då, och kanske både skrattar och gråter tillsammans.

I alla mina bröllopspaket, utom det allra minsta, ingår det därför ett exklusivt handgjort album, som jag designat med omtanke för att berätta om er och just ert bröllop. Det är en helt annan upplevelse att njuta av bilderna på papper än att göra det på en bildskärm. Det går helt enkelt inte att jämföra!

Att planera, genomföra och efterarbeta en bröllopsfotografering tar tid. Det måste få ta tid - eftersom det måste bli bra. Det händer ju förhoppningsvis bara en gång!

Jag erbjuder fotograferingar från "porträtt och vigsel" till heldag i tre olika paket. Ni kan inte boka enbart porträttfotografering under högsäsongen, men gifter ni er på en vardag eller under lågsäsong (oktober-april) genomför jag även kortare fotograferingar.

Priserna börjar på 15900 kronor (för porträtt + vigsel). I priset ingår förberedelser, fotografering, album, och alla bilder som redigerade bildfiler.

Vill du få tillgång till hela bröllopsprislistan, så skicka en förfrågan om bröllopsfotografering.
SKICKA BRÖLLOPSFÖRFRÅGAN
Bästa bröllopsfotografen 2013 enligt bröllopsguiden
Apropå pris, så har bilden ovan vunnit pris som årets bästa bröllopsbild 2013 i tidningen Bröllopsguiden.