Bilderna får tala på Eksjöbostäders nya hemsida!

En av min målsättningar under året är att visa en lite bredare bild av min fotografering än tidigare. Jag visar ju mestadels bilder från mina bröllops- och porträttfotograferingar, trots att fotografering åt företag, kommuner och andra organisationer är den största delen av min verksamhet. På den här sidan kommer det nog mest att vara bröllopsbilder även framöver, men jag kommer att blanda in ett och annat av mina andra fotojobb.

Idag börjar jag med två skärmdumpar från Eksjöbostäders och Eksjö Kommunfastigheters nya hemsida, som lanserades sent i höstas. Det var ett ganska omfattande uppdrag, som innebar att leverera i princip hela det nya bildmaterialet till webbplatsen. Ett mycket kul och utmanande uppdrag!

Det som är särskilt roligt, är att Eksjöbostäder och Eksjö Kommunfastigheter verkligen har valt att satsa på bilderna! Det är stora och maffiga bilder som möter besökaren, och man vill försöka förmedla känslan av den fantastiska plats som Eksjö är att bo på. Jag nöjer mig med att visa de två skärmdumparna, resten får ni titta på direkt på webbplatsen. Hoppas ni gillar den!
Skärmavbild 2014-03-28 kl. 23.24.48Skärmavbild 2014-03-28 kl. 23.24.33
Den nya webbsidan är gjord av Effect Reklambyrå AB i Vimmerby.

Comments

Som de flesta andra webbplatser använder den här också cookies för att hålla kolla på dig och ge dig bästa möjliga användarupplevelse.