Mycket (efter)arbete och lite fotografering...


Är inne i en period med mycket arbete och mycket efterarbete... Jobbar med att designa några bröllopsböcker åt kunder från förra året och i år. Därför blir det tyvärr ganska lite fotografering just nu. Bjuder därför på en landskapsbild från Gotland i somras. Vi var ute och åkte på den västra sidan och fick se ett oväder dra förbi Karlsöarna, samtidigt som lite sol stack igenom molnen och lyste på måsarna som satt på en stenbank en bit ut i vattnet.

Jag har försökt förstärka den ödesmättade känslan genom att göra bilden svartvit, förstärka tyngden i molnen och ge bilden rätt hög kontrast. Gillar Du den?



En anledning till att den här bilden hoppade upp ur gömmorna just nu, är att jag hade besök häromdagen av ett brudpar jag skall fotografera i sommar. Bruden är meteorolog, och vi skall därför försöka göra någon bild där vädret, himlen eller molnen blir en tydlig del av bilden. Tänk om vädret blir så här häftigt!
Comments

Som de flesta andra webbplatser använder den här också cookies för att hålla kolla på dig och ge dig bästa möjliga användarupplevelse.