Fullbokat!


Eftersom jag inte på heltid sysslar med bröllopsfotografering, utan gör det utöver annat arbete i mitt företag och en heltidsanställning, måste jag begränsa mig när det gäller antalet bröllopsfotograferingar per år och framförallt under vår och sommar. Familjen måste också få sin tid.

Jag vill också kunna ägna fullt uppmärksamhet åt de brudpar jag bokat in! Det är ganska mycket efterarbete med varje bröllop, och tar jag för många hinner jag inte göra det jag har som ambition att göra åt mina brudpar.

Nu har jag bokat in det antal bröllop jag valt att begränsa mig till under högsäsongen, och tar därför inte fler bokningar av brudpar under perioden maj - augusti. Gifter ni er senare i höst eller i vinter tar jag gärna emot era bokningar!

Det är jätteroligt att det har varit ett tydligt intresse för att låta mig få förtroendet att fotografera vad som av många räknas som den största dagen i deras liv! Jag kommer att göra mitt bästa för att motsvara förväntningarna!

Även om jag redan hunnit med att börja med årets brudpar, drar säsongen snart igång för fullt. Jag har bokat de flesta fotograferingarna under maj, juni och juli. Ni som följer min blogg kommer att kunna hänga med under hela säsongen och få en förhandstitt på flera av mina bröllopsfotograferingar!

Bröllopsfoto Nina och Erik vid Torpa kyrka
Comments

Som de flesta andra webbplatser använder den här också cookies för att hålla kolla på dig och ge dig bästa möjliga användarupplevelse.