Eksjö Stadsfest!

I helgen har det varit fullt ös i Eksjö! Eksjö Stadsfest är ett fantastiskt arrangemang startat (i nuvarande version) av ett antal eldsjälar i Fiesta Eksjö, men med många andra Eksjöbor inblandade. Hela innerstan görs om till festivalområde och i de äldsta delarna av staden byggs det upp sju scener där det i år uppträdde totalt 80 artister under två dagar! Artisterna är allt från lokala småband till världsartister! Publiksiffrorna är inte officiella ännu, men jag skulle gissa på att det handlar om cirka 10000 personer!

Som Eksjöbo kan man inte bli annat än stolt som en tupp över att vi klarar av ett sådant arrangemang i vår lilla stad!

Jag har försökt dra mitt lilla strå till stacken genom att stödja Fiesta Eksjö och Eksjö Stadsfest med bilder till marknadsföring och genom att fotografera före och under stadsfesten. De flesta affischerna (dock inte årets), broschyrer, stillbilder i TV-reklamen, reklamkort mm har i hög grad varit byggda på mina bilder. De sista två åren har jag främst fokuserat på att fotografera publiken - det är så många andra som fotograferar artisterna. Många av bilderna kan man se här. Jag har inte börjat ladda upp några bilder från årets stadsfest än, men det kommer inom någon vecka.

En smygtitt från årets stadsfest bjuder jag på - finalen på stadsfesten, då The Ark spelade sin sista spelning i Småland. Hela Stora Torget i Eksjö var fullpackat med folk! Helt underbart!

2011-08-27_0385

blog comments powered by Disqus

Som de flesta andra webbplatser använder den här också cookies för att hålla kolla på dig och ge dig bästa möjliga användarupplevelse.