Återtagning...


Nu har det snurrat på ett tag, utan att jag hunnit blogga något. Det har varit massor av jobb, resor och andra prioriteringar som gjort att mycket fått ligga och vänta ett tag, men nu har jag en vecka när jag skall försöka jobba ifatt. Alla snälla och tålmodiga kunder skall snart ha väntat färdigt!

Under veckan är det alltså bildbehandling, bildleveranser, albumdesign, och framställande av förstoringar, tackkort och annat som gäller! Skall försöka hinna med att boka in ett och annat kundmöte för de kommande veckorna också.

Tills vi hörs igen bjuder jag på några bilder från den vackra "
Fyra årstiders park" i Sölvesborg, som jag fotograferade åt Sölvesborgs kommun i september. Parken, som är designad av den holländske landskapsarkitekten Piet Oudolf, ligger precis intill vattnet i innerhamnen i Sölvesborg. Tänk att strosa omkring där en varm morgon under sensommaren eller en tidig höstdag!

Bilderna är tagna i morgonljuset en vacker höstdag, och jag har försökt förmedla den lugna, varma, mustiga och färgrika känslan jag fick när jag var där. Strax efter fotograferingen stod solen högre på himlen, det började blåsa och den lilla staden vaknade till - hela scenen förändrades!Comments

Som de flesta andra webbplatser använder den här också cookies för att hålla kolla på dig och ge dig bästa möjliga användarupplevelse.