Hotellfotografering

Mina bilder på tapeten!

Eksjö Stadshotell bjöd häromdagen på en förhandsvisning av sitt nyrenoverade annex, det gamla anrika "Hotell Eken", där man valt att ge varje rum ett eget tema efter en av våra fina gårdsmiljöer i gamla stan i Eksjö, eller efter arvet från Smålands Husarer.

Renoveringen har gjorts mycket stilfullt och på ett sätt som passar perfekt i en anrik och vacker stad som Eksjö. I varje hotellrum finns en nu hel vägg tapetserad med en bild från till exempel en bakgård, och en text att läsa om dess historia. Tanken är att man skall uppleva det som om man ligger, eller sitter, mitt i en av de vackra miljöerna. Om man vill ta en promenad på kvällen, kan man enkelt besöka miljön och se "sitt rum" i verkligheten!

Jag har haft uppdraget att fotografera alla de vackra stadsmiljöerna, och därför var det särskilt roligt att få se hur bra det blev. Det är härligt att se sina bilder i så stort format. De fyller verkligen rummet!

Det är definitivt dags för fototapetens återkomst!

Annexet-Aschanska
Annexet-korridor
Annexet-Branneri-Fornminne
Annexet-trappan
Annexet-Lundins-1Annexet-Lundins-2

Comments

Som de flesta andra webbplatser använder den här också cookies för att hålla kolla på dig och ge dig bästa möjliga användarupplevelse.