Student, fest och bröllop i nummer två av Eksjö & co

eksjoco002
Så var nummer två av Eksjös nya tidning redan här! Denna gång med fokus på student, fest, och inte minst bröllop. I detta nummer medverkar jag både som fotograf av bilderna i studentreportaget och på omslaget, samt i artikeln om när min bröllopsbildPaulina och David blev framröstad som årets bröllopsbild i Bröllopsguiden 2013. Jag berättar lite om hur jag jobbar och ger några råd till blivande brudpar - missa inte det!

Studentbilderna till det här numret tog vi på Eksjö Gymnasium, Östanåskolan, och modellerna är alldeles äkta studenter!

Bor du inte i någon av de utvalda kommunerna på det småländska höglandet, men ändå vill se mer kan du kolla på Eksjö & co hemsida.

eksjoco-2_1eksjoco-2_2eksjoco-2_3eksjoco-2_4

…och till sist vinnaren av årets bröllopsbild 2013 i tidningen Bröllopsguiden.

eksjoco-2_5

Fler bilder på brudparet hittar du här.

Comments

En sista bild...

Jag fotograferar inte studenter så ofta. Det brukar bli ett par, tre stycken per år. I tisdags kväll hade jag för ovanlighetens skull tre studentfotograferingar, och de genomfördes på en vacker plats i växlande molnighet. Det här var den sista (bra) bilden som jag tog den kvällen.

När vi började bli klara hade solen varit moln under en rätt lång stund, men plötsligt visade den sig en sista gång mellan träden, och då hittade vi en underbar ljusstrimma att fotografera i. Det är sådant som gör att man blir extra glad som fotograf!

DSC_5886

För er som väntar på bröllopsbilder… snart kommer det nya bilder på bloggen! Jag jobbar som bara den för att hinna ifatt, och snart skall väl tiden räcka till för ett blogginlägg också!

Comments