Femhundra gillare!

500

Hurra! Idag nådde antalet gillare på min Facebook-sida upp till det magiska femhundrastrecket! Jag är jätteglad, och känner mig både stolt och ödmjuk inför det stora antalet. Jättekul!

Nu korkas den virtuella champagnen upp och det blir fest! Jag lovar bjuda er på en och annan fin bild även i framtiden, om ni hänger med mot nästa mål.

Tack allihop!



Comments

God jul och gott nytt år!

Johan Lindqvist Fotografis julkort 2013 - Norra Storgatan i Eksjö under en vinterstorm

Comments

Gott Nytt År!

Ett riktigt gott nytt år önskar jag alla gamla och nya besökare på hemsidan!

I vanlig ordning brukar jag börja året med en liten uppdatering av hemsidan - så även i år. Dock sker ingen större designuppdatering i år, utan bara mindre puts och fix. Jag har bland annat uppdaterat min logga lite grann och bytt system för bildvisning på mina bildsidor. Loggan är lite elegantare, och känns i alla fall mera rätt för mig idag. Bildvisningen anpassar sig nu efter besökarens skärmstorlek och visar därför större bilder för de flesta. Jag har inte fyllt på med fler eller nyare bilder än, men det kommer! Förhoppningsvis upplever du att hemsidan är lite renare och snyggare.

Bröllopsprislistan är under uppdatering, och nya priser för 2012 kommer att läggas upp om någon dag eller två.

Inom kort kommer jag att berätta om mina fotografiska "nyårslöften", eller målsättningar inför 2012, så kom tillbaka hit snart igen!

Comments

Året börjar med en uppdatering av hemsidan


Det handlar inte om någon stor uppdatering, men en lätt uppfräschning av hela systemet och en omdesignad startsida. Startsidan innehåller nu, förutom lite informationstext, även de senaste inläggen från bloggen. Det gör att besökarna utan att klicka vidare kan se det senaste uppdaterade på hemsidan. Snart kommer även lite nya bilder i bildspelet på startsidan...

I bildgallerierna finns redan nu en del nya bröllopsbilder från 2010, och min målsättning är att lägga in ett par bilder till varje dag i någon vecka framåt.

Bröllopsåret 2011 börjar redan den 15/1 med ett vinterbröllop i Nävelsjö i Vetlanda kommun mellan Lina och Sebastian! Vinterbröllop är väldigt roliga att fotografera! Naturligtvis kommer bilder på bloggen!

winter wedding, vinterbröllop, brud, brudgum, brudpar

Bilden ovan är från ett vinterbröllop förra året, då jag hade förmånen att få fotografera Ann-Sofie och Oscar i gamla stan i Eksjö. Det var sjutton minusgrader, men de var tåliga och vi fick jättefina bilder! Se fler bilder i det gamla blogginlägget Vinterbröllop!

Välkommen till ett nytt år på www.johanlindqvist.com!

PS. Du följer väl mig på Facebook och Twitter?

Comments

Enklare adress på Facebook!


Äntligen hittade jag hur man skall göra! Nu hittar Du till Johan Lindqvist Fotografi på Facebook på den något mer logiska adressen
http://www.facebook.com/johanlindqvistfotografi
Comments

Som de flesta andra webbplatser använder den här också cookies för att hålla kolla på dig och ge dig bästa möjliga användarupplevelse.