Studiofotografering

Varför

…är det så tyst på bloggen, kanske du undrar?

Egentligen är det inte så konstigt, med tanke på att jag bytt studiolokal, jobbat i Norrland i tre veckor, haft företagsfotograferingar, efterarbetat bröllopsfotograferingar, knåpat på en större uppdatering av min hemsida, gjort bokslut och ombildat mitt företag till aktiebolag. Bland annat…

Därför får ni faktiskt vänta en liten stund till, innan jag kommer igång med bloggandet igen, men tills dess får ni en bild av Michaela att vila ögonen på. Bilden är från en improviserad provfotografering i den nya studion.

2013-02-22_0194-edit


Comments

Jul(i) och december


Äsch, jag kan inte undanhålla er de här två månadsbilderna i Fortivas kalender för 2011 längre. De passar också bra för att önska alla mina vänner och kunder riktigt god jul och ett gott nytt år!




Comments

Ett av årets roligaste fotouppdrag - Fortivas kalender


Som en för tidig julklapp damp en kalender ner i brevlådan igår och påminde mig om ett av årets roligaste fotouppdrag - att fotografera kalenderbilder till Nässjöföretaget Fortiva.



Fortiva är en företagsgrupp som är specialiserad på verktyg för borrning, svarvning, fräsning och uppspänning. Det naturliga vore därför kanske att göra en kalender som antingen var full med bilder på deras produkter, eller helt enkelt en "traditionell kalender för en mansdominerad bransch", men nej...

Istället kom försäljare, tekniker, kund- och marknadsansvariga och till och med VD:n till min studio fullastade med prylar för att vi tillsammans skulle kunna göra en personlig och rolig kalender!

Varje månadsblad, utom juli och december, presenterar en medarbetare i ett tema som har med aktuell månad att göra. Medarbetarens personlighet och fritidsintressen lyfts fram i både bild och text. När dagen var slut hade därför bland annat fotbollar, slalomutrustning, höbalar, rökbord, flera hundar och mycket mera passerat studiogolvet!











Juli och december fick egna teman och där tänjde vi på gränserna! Fortivas personal bjöd verkligen på sig själva! Bilder kommer i ett senare blogginlägg!

Tack till alla på Fortiva, och särskilt idésprutan Sandra Ekman (som lämpligt nog är marknadsansvarig) för ett roligt uppdrag! Hoppas ni hade lika kul som jag!

PS För övrigt så skriver Fortiva om kalenderfotograferingen i julnumret av sin kundtidning Kennakonnässören. Kolla på sidan 12!
Comments

Som de flesta andra webbplatser använder den här också cookies för att hålla kolla på dig och ge dig bästa möjliga användarupplevelse.